Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.236.221.156.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
13 inlägg.
Max Oskarsson Max Oskarsson från Bollnäs skrev den 14 juni, 2022 den 11:58
Hej Mikael! Du är en legend på Bollnäs Folkhögskola, kom gärna hit o spela för oss!!!
Leif Leif från Söråker skrev den 5 april, 2022 den 02:28
Tjena! Kan du sjunga min favoritlåt som heter Försent gjord av Greekazo? Tjingeling

MVH Leif
Karl Karl från Köping skrev den 20 mars, 2022 den 08:17
Tjo bror

Din musik gjorde mig döv

Men min mamma visade tecken när jag och hon lyssnade på din tysta musik för jag hörde ingeting.

Min kompis Niclas är gay så han är kär i dig men säg inget till honom

Min pappa gick bort igår RIP
Göran Göran från Norrköping skrev den 20 mars, 2022 den 08:11
Tjena Micke

När jag hörde din låt la bamba så blev jag kär i första ögonkastet. Lika kär som jag blev i min man som gick bort för 2 månader. Hans första önskan var att din låt skulle bli uppspelad. Han dog av ADIS RIP RIKARD
Janne Janne från Storträsket skrev den 20 mars, 2022 den 07:51
Hej Mikael!
Tänkte säga att du hjälpt mig mycket med din musik genom åren. 2009 så satt jag i bilen och körde, då dök din musik upp på P4. När jag hörde din röst så reste alla hårstrån på kroppen sig upp även punghåret. Sedan dess så har jag lyssnat på din musik i olika lägen. En natt 2011 så vaknade jag upp av stark smärta i ryggen, istället för att ta en Alvedon så valde jag att lyssna på din fina musik ”Jag har fest party” Då började smärtan försvinna genast. 2014 så blev frugan gravid. Jag satt uppe i soffan när hon fick sin värkar. Då så sprang jag ut och startade bilen och körde fort som fan. När vi kom in till lasarettet så kom hon in till förlossningen och fick ett rum där. Det var dags direkt att börja föda ut ungen. I salen så spelades musik för att lugna ner frugan då så fick hon välja en önskelåt, då valde hon din låt popitop för att fortsätta vara lugn. Sedan när det var dags för dop så valde vi att spela din låt kom hit min fina vän å alla ställde sig upp och sjöng för med full kraft så taket nästan rasade. Stort tack för allt Mikael!
Berra Berra från Gruvfälla skrev den 20 mars, 2022 den 07:31
Hej mIkeal

Jag läste din musik på spotify och blev omhändertagen av Vi Ska Dansa På Kvällen och alla dina ballader känns surrealistiska. Ibland stänger jag in mig i städskåpet och lyssnar på din musik på repeat i min MP3-spelare. Katten börjar morra av din kraftfulla röst varannan tisdag. Allt som allt vill jag nämna att din musik är en anledning till att jag norpade äpplen hos grannen. Det får mig att tänka på när jag arbetade med att tillverka lyftkranar en gång i tiden. En varm sommardag '94 behövde jag trycka till i byxan rejält så jag gömde mig bakom Stortallen. Då började jag nynna på en kulinarisk melodi och den påminner ytterst mycket om din låt Jag Måste Ringa Carina. Din professionella låt ledde sedan till att jag besökte tandvården och benämnde en falafelrulle. Tack för mitt Macke och hörs en dag. Nu ska jag koka brynkulör på pannan min.
Allan Allan från Grums skrev den 1 februari, 2022 den 07:38
Mikael, jag vill att du ska veta att din musik har bidragit med mycket glädje i våra liv. Jag spelade din låt La Bamba på mitt bröllop under ceremonin, och jag planerar att spela din låt Det Har Varit En Hård Dag på min oundvikliga skilsmässa. 🙂 Jag döpte min son Mikael i din ära. puss
Dennis Dennis skrev den 19 januari, 2022 den 10:42
Bästa Mikael! Jag upptäckte dina låtar på spotify här om dagen, och sedan dess har jag återfått all min livslust. Du har en fantastisk musiksmak, och jag älskar din produktivitet.
Ha det så bra finis!
Daniel Å Daniel Å från Medelpad skrev den 17 april, 2021 den 01:45
Du var med i min RELEASE-RADAR på Spotify igår. Upptäckte din hemsida och blogg på det sättet. Kanon, det är jätteproffsigt det här! Gillar din musik som du gjort själv och naturligtvis passion för Timrå! Keep up the good style!..
Janne Franzen Janne Franzen från Linköping skrev den 30 juni, 2020 den 07:34
Du har en jävla trycka i rösten. Lever du som en rockhjälte också? Brudar,bärs osv. Skulle vara kul om du berättade lite mer om ditt liv runt omkring ditt artisteri. Om livet efter vägarna, efterfesterna som spårat ur osv.
Basse Basse från Helsingfors skrev den 3 augusti, 2016 den 12:17
Hej Mikael !

Hälsningar från Helsingfors ! Jag hittade din musik på Spotify. Har lyssnat mycket på dina skivor sen dess. Bra, orginellt och äkta! Tänkte bara att du ville veta att du har fans här i Finland också. Rekommenderar dina skivor åt mina vänner. Lycka till och ha det bra !!
Tompa Tompa från Lund skrev den 26 februari, 2016 den 11:09
Jag gillar dina låtar. Det är något med dem som gör att de känns äkta och ärliga. Tack! 🙂
Marie Marie från Timrå skrev den 10 januari, 2016 den 12:42
Tjingeling ?
Har lyssnat på dina låtar Micke å du är jätteduktig, modig å dessutom är du supersnäll.
Du är en bra människa.
Hoppas att du hittar rätt i livets virrvarr... Du är värd ett bra liv. Du har en styrka inom dej som du kan utveckla.
Jag är jätteglad att jag fått lära känna dej litegrann. Ha det bäst ?? / kramiz Marie